Mina favorit tv-serier


Dexter handlar om seriemördaren Dexter Morgan som arbetar som kriminaltekniker (specialiserad i blodanalys) för Miami Metro Police Department i USA.



Criminal Minds handlar om ett profileringsteam från FBI:s beteendeanalysenhet från Quantico i Virginia som löser olika fall genom att skapa en profil av gärningsmannen.


Bones handlar om F.B.I. agenten Seeley Booth, som tillsammans med kriminalteknikern Dr. Temperance "Bones" Brennan och hennes udda forskarteam löser bisarra och ovanliga rättsfall.



Gossip Girl handlar om en grupp till synes lyckliga ungdomar som bor i fabulösa lägenheter vid Upper East Side av New York.

Chuck handlar om en datanörd som får CIA:s alla hemligheter nedladdade rakt in i hjärnan och måste därefter med hjälp av två agenter hjäpa CIA i olika uppdrag.

Ugly Betty
handlar om Betty - en intelligent, ambitiös ung tjej helt utan känsla för mode och stil. Av en tillfällighet får hon jobb på USAs mest prestigefyllda modemagasin - Mode. Det blir dock inte riktigt som hon hade tänkt sig!

Entourage
följer skådespelaren Vincent 'Vince' Chase på hans strävsamma väg mot toppen. Han är omgiven av en trogen skara följeslagare som alla håller Vince under armarna och gör så gott de kan för att lotsa honom förbi alla fällor som lurar i Hollywood.

Greek handlar om en supersocial syster och hennes nördiga bror bor på samma collegecampus. Serien handlar om syster- och broderskapen som finns i den amerikanska collegekulturen.

Kyle XY handlar om en 16-årig pojke vaknar upp mitt i skogen. Efter några ovanliga händelser tas han omhand av socialen. Där träffar han mamma Trager, en psykolog. Hon blir fascinerad över hur denna till synes vanliga pojke agerar som en nyfödd men lär sig saker snabbare än någon hon stött på. Familjen Trager adopterar pojken som får namnet Kyle. Kyle inser allt eftersom att han har ovanliga förmågor och undrar var de kommer ifrån.

NCIS handlar om om en grupp agenter tillhöriga den amerikanska marinens Naval Criminal Investigative Service som löser brott där personal ur US Navy och US Marines är inblandade.


Bilder är alla från google.se

Detta är vad jag följer. =) Nu ska jag packa lite till imorgon och sedan dags för sängen.

Om du har något tips på någon tv-serie så får du gärna tipsa mig. ;)

Kommentarer
Postat av: Fian

Hej tjejen! Vinn en resa värde 30 000 i min blogg. Gratis och enkelt att delta!

Lycka till!



http://hollywooddiet.blogg.se/2008/september/vill-ni-hanga-pa-till-australien.html

2008-10-10 @ 01:55:36
URL: http://hollywooddiet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alltså jag ÄLSKAR Dexter och CC minds, får aldrig missa dem. Bones har jag faktiskt aldrig fastnat för...Tvärr

2008-10-10 @ 06:29:45
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: B R O W N S U G A R

Sv: aha ok då förstår jag :)

ha en fin dag!

2008-10-10 @ 06:32:59
URL: http://brownsugar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0