Extra


Dagen blev inte som jag trodde den skulle bli
, jag hade förväntat mig feber imorse. Men inte det. Men det var väldigt synd om mig ändå som var tvungen att gå upp kl 5, det tyckte jag i alla fall. Det var självömkan på hög nivå vid frukosten och tydligen märktes det.

Arbetsdagen blev längre än väntat, vid sju ringde C från ISS och undrade om jag skulle kunna städa på Futurum också. Jag vill ha så mycket pengar som möjligt, så jag tackade så klart ja. Ska även städa där imorgon, måste bara komma överfund på hur tvättmaskinen fungerar. Det verkade enkelt, men den ville inte samarbeta med mig.

Hur som helst ska jag se lite tv nu. Efter middag blir det att hälsa på systeryster. =)

Ajdå

Hemma igen efter bad på Eddahallen med Sarah. Det blev inte så mycket simmande, men som sagt håller jag på bli förkyld. Men ska knapra piller och hoppas jag blir frisk. Huvudet känns lite tungt och det är jobbigt att svälja. Helst vill jag bara krypa ner i sängen och se på tv hela morgondagen. Men bäst att stiga upp och tjäna pengar!

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen.
Hoppas alla ni andra som drabbats av höstförkylningen blir friska snart! =)

Men vad dåligt

Följ min blogg med bloggkoll

Jag börjar känna mig sjuk, halsen har svullnat ihop lite och är allmänt trött. Jag måste ju vara frisk så jag kan ge blod på onsdag, jobba och hälsa på syrran.
Fast kanske inte så konstigt om jag blir sjuk, Carro som jag hälsade på i helgen var förkyld och hade öroninflammation. Kul, hoppas det går över snart!

Tror jag ska o handla lite mat nu, tjing!

Partäj

Händelserik dag igår. Shopping, bilkrash, mat på Max, Disneydags-förfest hos Therése, STUK, efterfest på Julius (matställe) och en timmes promenad hem till Carro.

Det var en riktigt kul dag (exklusive bilkrashen det vill säga) och jag är 1500 kr fattigare. Nu får jag börja dra in på inköp om jag ska på solresa i november. Har ju inget fast jobb!

Orkar inte skriva mer nu, visar lite bilder istället.


KRASH


Min vanliga tur i trafiken fortsätter, idag har jag varit med i en bilolycka. VI var på väg till Storheden och på vägen dit körde vi in i en bil. Anledningen är att det blev köbildning och bilarna framför oss bromsade krafigt. Vi i bilen trodde att Carro hade upptäckt det, men vi insåg snabbt att det hade hon inte. Vi hann bromsa in lite men tyvärr var det forsent. Carros bil blev rätt kvaddad, kylaren blev paj och kylarvätska läckte ut på vägen. Tur att vi hade på och bilbälte i alla fall, annars kunde det slutat riktigt illa.

Vi hade tur med med person och bil vi körde på också, en snäll man med en gammal och någolunda skruttig bil. Så efter lite prat bogserade han oss till Carros lägenhet. Han var också så snäll att han skjutsade ut oss till Storheden så det löste sig, tyvärr kommer nog Carro måsta skaffa en ny bil.

Dags att göra sig klar för kvällen, nu blir det studentfest. Fast jag och Annica inte är studenter. =P

 

Hej Luleå

Nu börjar jag vara klar för resan till Luleå, har packat, dushat, valt kläder osv. Nu måste jag bara snabb ta ut pengar så jag faktiskt tar mig dit! Och äta lunch måste jag också! Har 40 min på mig. Bäst att gå då alltså.

Ha en bra helg allihopa, det ska jag! ;)

MSNproblem

Testade installera nya MSN Beta, skulle jag förstås itne ha gjort. Det funkade logga in och när jag skulle installera om det "gamla" blev det error 0x8000ffff. Blä, får funka med något annat tillsvidare. Om någon vet vad jag ska göra tar jag gärna emot tips!

Vill nästan radera hela datorn och börja om från början. Har ju ändå det viktigaste på externa och program är lätta att fixa hem igen. Får rådfråga min svåger a.k.a Fixarn. =P

Oinspirerad dag

Inte så mycket skrivet här idag, har inte hänt så mycket i mitt liv idag. Har stigit upp, jobbat, kommit hem, handlat, sett Bones & Criminal Minds. Superbra serier!! :D Ehm annars inget spännande, kom just hem från en promenad och funderar på fruktsallad. Eller i alla fall lite ananas. Som för övrigt blivit min nya favoritfrukt!

Blir nog att se lite tv eller nåt. För jag måste sova så jag är pigg till helgen! Ska ju till Luleå med Annica och hälsa på Carro! :D Superkul ska det bli.

God natt



Så snygg är man nyvaken på sin födelsedag, som var förra månaden. Nu ska jag gå och se på tv sen sova.
Tidigkväll ikväll, ska sooova i fler timmar än förra natten hoppas jag.
Börjar vara lite sliten.

Fikade på Wayne's med Sanna, Emelie & Anna idag. Trevligt och gott ^^

Tvillingar?

Hittade nåt att sysselsätt mig med ett litet ögonblick. Nämligen att photoshoppa ihop två bilder för att visa likheten mellan nya Idol-jurymedlemmen Andreas Carlsson och CSI NY:s Gary Sinise. Det är sjukt så lika dom är varandra. Första gången jag såg idol, trodde jag att det var samma person ( visste inte var jag kände igen honom från för något).


Bilder: google.com

Vad tycker du? Lika, olika?

Hjälp mig...

...att sysselsätta mig. Jag känner mig rastlös (är dock trött samtidigt) och jag vill göra något. Funderar på att städa toaletterna, de kan alltid behövas städas. Frågan är dock, varför vill jag städa toaletterna? Det gör jag ju redan på jobbet.

Nåja, kanske ska baka istället. Men då är jag onyttig. Kanske jag ska handla mat? Hm.

Tipsa gärna om något jag kan sysselsätta mig med! =)

They bring me to you


The rest of my life can't compare to this night
And only the heartaches have given me sight
They bring me to you
They bring me to you


Myslåt =)
Har arbetat klart och nu ska jag ringa och se om jag kan komma in och få min lugg klippt, den börjar vara ostyrig!


Gäsp

Åh, vad härligt det vore att sova nu. Idag var det riktigt tungt att ta sig upp.

Men bäst att äta frukost nu.
Adios

Kvällsfika


Det blev att jag bakade scones, så nu ska jag gå och mumsa på det och dricka lite rött te.
Hoppas det är nåt sevärt på tv. =)

Sinnesfrid


Underbar låt av Joshua Radin, den flyter på i ett härligt tempo. Låg och sov till den här idag efter jag kom hem från jobbet. Mysfaktorn är hög. =)

Det börjar ta sig

Nu börjar mitt rum vara färdig städat! Har dammtorkat, rensat i några lådor, plockat bort saker och nu är bara dammsugningen kvar! Så härligt, sen ska jag bara slappa. Kanske ska baka något mumsigt, tipsa gärna om något gott (och någolunda enkelt)!

9 döda i Finland

foto: DN.se

Ännu en skolmassaker i Finland och det har inte ens gått ett år sedan den förra.
Så hemskt, jag skulle verkligen inte vilja vara med om något sådant. Jag kan inte föreställa mig skräcken. Usch, hemska tanke.

edit: 11 döda, inräknat gärningsmannen.

Plask

Simmat 32 längder och klättrat på den nya klätterväggen. Det var kul och nu känner jag mig trött, tror jag ska göra mig i ordning, lägga mig i sängen och se I Ditt Ansikte på femman. Hoppas det är bra!

Men först ska jag kolla om det finns kvar någon fruktsallad.

God natt från en trött Lovisa.

Uppdrag barn


"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Mums



Mums så gott det ska bli! =D

Rött läppstift



Gillar den här bilden på mig, tykcer dock att det är synd att bkagrunden är så rörig. En liten bit av
fåtöljen, krukväxt och bokhyllan.
Vad tycker ni?

Hej gott folk!

Äntligen hemma igen efter några timmars arbete. Var faktiskt rätt lugnt på vårdcentralen, det hade inte hunnit hända så mycket äver helgen så det blev mest att kolla in i rum och se om det var något som såt smutsigt ut. Stack mig inte på några kanyler idag, bäst att det fortsätter så eller hur?

Nydushad och känner mig fräsch, även fast jag inte tvättat håret med shampoo på....5 dagar(!) tror jag. Nu ska jag fixat håret och sedan blir det lunch. Efter det: fruktsallad! :D

Gudomligt gott, men först jag handla ananas, apelsin, äpple, päron. Banan har vi redan. =)

Sömn

Mors, nu är det dags att sova. Har varit med Sarah, Oskar (oscar?), Jocke & Johan. Spelat lite tvspel. Eller snarare jag spelade en gång och fick spö av Sarah, de andra gångerna tittade jag. Hade dock inte en aning om vad jag gjorde när jag spelade, tryckte på i princip alla knappar samtidigt. =P

Men imorgon blir det första gången jag städar ensam på Vårdcentralen och apoteken, och nu är det folk där också! Bäst att jag lägger på ett kol så jag inte blir sen! Och bäst att inte trycka ner soperna med handen, vill ej bli stucken av kanyler och få jag vet inte vad.

Klöver



Ville infoga lite sommarkänsla, nu när det börjar bli mörk och höstigt ute. =)

Smyckesträd

Jag är sugen på att köpa ett smyckesträd, fast för att vara ärlig är jag sugen på att köpa massor med saker. Har nyss fått lön, om jag inte var tvungen att spara till en eventuell solresa skulle jag shoppa som en galning! Det är svårt att låta bli när man vet att man har pengar.

Hur som helst, jag har funderat på de här två träden, fast det till höger vet jag inte ens om det säljs längre. Har sett det på Åhlens för länge sen.
Är det någon som vet om de finns kvar?
Det andra säljs på http://www.russinnet.se för 345 kr och jag måste erkänna att vill snåla och köpa det på Åhlens. Men det till vänster är snyggare!
 
Bilder: google.com

Sunday

Vilken härlig dag det är idag, sol och 15 plus ute. Bäst att gå ut på en promenad och njuta av vädret eller vad säger ni?
Idag ska jag städa klart på mitt rum och kanske baka en kaka. Eller ska jag göra fruktsallad istället?
Hm, får fundera på det ett tag.

But the flames went higher

Sett färdigt Walk the Line, jag hade glömt hur mycket jag tycker om den och hur bra den är. Älskar musiken, nu kommer jag lyssna på soundtracket de närmaste dagarna. Eller veckorna.

Egentligen borde jag nog gå och sova, men jag tror jag ska städa lite på mitt rum först. Av någon anledning är det alltid natt eller kväll då jag vill städa eller göra något annat produktivt. Någon som är likadan?

Godnatt!

Nu ger jag upp

...tills vidare. Går och ser den underbara filmen Walk the Line istället!


bild: google.se

Design

Nu har jag börjat fatta lite av det här i alla fall. Sak bara få till så att texten i sidogrejen syns, den är ju vit at the moment vilket gör det lite svårt att läsa ifall man inte markerar den.

Tar gärna emot hjälp på den punkten, har försökt hitta var i koden jag ska ändra för att det ska bli mörkgrått.


För övrigt, min enkla design syns inte än får dras med den här tills vidare.

Test

Följ min blogg med bloggkoll

Har försökt förstå mig på det här och nu har jag lyckats få upp en egen header iaf =) nu gäller det bara att försöka mig på resten av designen!

Håller på att testa mig fram i den ny världen av bloggdesign! :P

RSS 2.0