Bilder på lägenhetenSå här ser det ut i min lägenhet, fnns lite mer att fixa som att sätta upp saker på väggarna och så men annars är det som rätt klart för tillfället. =)

Inflyttad

Japp då sitter jag i min allra första lägenhet. I princip allt är uppackat och jag har lite saker i både kyl och frys. Det hela verkar väldigt underligt, varför är alla mina saker här och inte på mitt rum? Och varför sitter jag här ensam i en lägenhet? Weird!

Ikväll blev det i alla fall så att jag hälsade på i Linns lägenhet. Ursnyggt var det! Blev lite avundsjuk men min är också fin trots smala bestickslådor och gula väggar. :P

Hur som helst i morgon blir det nog att utforska lite och vara med Linn ett tag. Ska kanske även sätta upp något på väggarna, det är lite tomt!

Godnatt!

P.S Bilder på lägenheten kommer inom kort! ;)

Teknikern!


Visst ser jag teknisk ut? ;)

Idag har jag hunnit jobba och byta hårddisk på min dator! Jag cyklade hem så fort jag kunde och satt med 5 olika skruvmejslar och donade på, resultatet blev att nu har jag helt plötsligt en hårddisk på 500 GB istället för 160 GB och jag behövde inte installera om någonting! Urkul, jag känner mig riktigt glad att jag klarade detta alldeles själv. Eller jag har läst om hur man ska göra på internet men ingen har hjälpt mig "på riktigt :D

Igår var jag uppe i Luleå och kollade på min lägenhet som jag ska flytta in i om ungefär en vecka! Det känns underligt att jag verkligen ska flytta det har jag aldrig gjort förut inte ens som liten. Bott i samma hus, i samma stad hela mitt snart-20-åriga liv!
I överlag var den fin men mattan for bort direkt och gardinerna och sängöverkastet kommer snart möta samma öde. Jag vill även måla om väggarna då de är fult gulaktiga och har fettfläckar lite var stans. Men detta ska åtgärdas, mest troligt till veckan.

Men nu ska jag gå och äta lite och sedna blir det atta far ut til lstugan för min del. Där blir det sol och förhoppningsvis lite bad! :D

Ha de!

Vinn hårprodukter och en platttång!Hej!
Tänke bara tipsa om en tävling som jag är med i där man kan vinna ett paket med massor med hårprodukter och en platttång. Alltihopa från sidan bangerhead.se och det hela är arrangerat av Linda Blom!

:D Nu ska jag fortsätta packa lite.. imorgon går första flyttlasset till Luleå!

MänniskohamnTänkte bara snabbtipsa om en bok som jag har läst i veckan, "Människohman" heter den och är skriven av John Ajvide Lindqvist. Författaren till Låt den rätte komma in! Har knappt kunnat slita mig från boken för att jobba eller sova. Jag ville veta mer! Den var sanneligen en obehaglig och bra bok! läs den! ;)

En video där John Ajvide Lindqvist berättar om sin bok

RSS 2.0