DuktigDublin, sept 2008

Idag har jag varit duktig efter jobbet var jag ut och åkte längdskidor för första gången på kanske två år. Blev 5 km och gissa om jag var slut efteråt! Kommer nog ha träningsvärk. Men nu ska jag vara duktig, önnu en gång och gå och lägga mig tidigt. Sömn är bra för hälsan!

SiggeVärldens sötaste Sigge som nyss fyllde 5 år. =)

Edit: Hm, färgerna blev dåliga nu när jag laddade upp på bloggen, får ta och fixa senare.

Svacka

Nu hamnade jag visst i en svacka igen. Har varit dålig på att uppdatera och på att svara på kommentarer. Förlåt! Jag gör typ inget förutom att arbeta och sova känns det som. blir väl att se på tv och slö sitta vid datorn men det räknas inte som mycket till aktivitet. Eller hur?

Nu är det bara fyra veckor kvar till London! Underbart, helt jävla underbart! Och vi ska se The Killers! :D

Andra uppdateringar: Jag förlorar mitt vikariat på Swedbank & Försäkringskassan, ISS har förlorat kunder och måste fixa så att de tillvidareanställda får arbete. Synd för mig och min plånbok men jag har ändå haft tur eftersom jag har jobbat 75-80% i ungefär fyra månader.

Nu ska jag skriva ett mail till getmein.com och fråga om jag kan få veta ungefärligt när biljetterna skickas ut.

SallyMin systerdotter som nu är 8 år!

Riversideen av låtarna jag lyssnar på dagarna i ända då jag arbetar. Riktigt bra låt! =)

Nu ska jag göra scones ^^

Vad är en människa?Nu sitter jag och ser programmet Vad är en människa som Fredrik Lindström är programledare i. Som vanligt är hans program intressanta. I denna serie har jag dock upptäckt att upprepningar sker ganska ofta. Men fortfarande intressant.

Någon mer som har sett detta program?

Hej hopp!

Nu har jag varit hemma ungefär en timme eller så, har stökat undan från middagen och "förfesten" och nu kollar jag genom bilderna från kvällen. Det blev en riktigt lyckad middag och allt tog slut! Både den vegetariska lasagnen, med aubergine och zucchini, och fruktsalladen. Det enda som blev kvar var lite ostkrokar, men de förbarmade Victor sig över och tog med i doggybag. :D Hur bra som helst, kändes bra att jag lyckades med maten också.

Tog lite bilder ikväll med mitt nya objektiv som jag handlade av johanna (klicka på hennes namn), ett Tamron 28-75/2.8, det har funkat jättebra, saknar bara de sista 10 mm vidvinkel. Men det kan jag leva med!För övrigt! Jag älskar Camera Raw, hur enkelt som helst att fixa vitbalansen! ^^


Busy busy

Hejsan!
Nu springar jag omkring i huset och fixar, ska nämligen bjuda några vänner på midag ikväll och sen ska vi ut på Balzac!
Superkul verligen men nu måste springa igen, måste handla lite, duscha, göra fruktsallad och vegetarisk lasagne!

Hoppas alla har en trevlig helg!

Bästa tshirts!

Nu sitter jag och knarkar t-shirts på threadless.com, de har helt underbara tshirts jag vill köpa massor! Sex stycken för att vara exakt. Med frakt från USA skulle det hela landa på nätt 860 kr. Och det känns som att jag skulle kunna göra det!
Det blir ju bara nästan 150 kr per tröja.

Herregud, det är inte bra. Jag måste ju spara till London! Det är bara sex veckor kvar! Sex veckor! kommer bli fantastiskt! :D

Shopping!
The Killers!
Linn + att hon fyller 20år!
London!


Underbart! Helt underbart!

Men nu måste jag bara visa tshirtarna!


   

The White LiesSista låten i senaste GG, fick den på skallen. De har en del bra musik. =)

RSS 2.0