Tråkigaste personen någonsin

Det är just vad jag är just nu. Jag har på mig pyjamas och ska nog lägga mig om ungefär tjugo minuter då klockan är nio. Är helt slut trots att jag sov 7 timmar natten som var och 2 timmar på dagen efter jobbet.

Har i alla fall hunnit vara lite social med familjen ikväll och ätit på M/S Norway. =)

Det är underskattat

...att få sova. Har fått sova ut i helgen och jag känner mig helt ny. Jag känner att jag orkar ta tag i saker som mitt rum som har varit ett mindre bombnedslag sedan hemkomsten från Hultsfred.

Nu har jag även tagit tag i mina misstankar om att jag fått för lite lön denna månad och upptäckt att så är det minsann! Så imorgon blir det att ringa min chef och reda ut detta misstag.

Nu måste jag fixa lunchen som jag ska ha med mig imorgon och sedan blir det att sova!

Galet kul

Nu är det packning som gäller inför Hultsfred, vi far imorgon från Skellefteå och det blir att köra minibuss ända ner till festivalen. Det kommer ta ett tag men som tur är är det 5 st som ska växla mellan att köra.

Idag har jag och mina kompisar handlat ett stort tält som det ryms 6 pers i! Dock skulle man kunna mosa in typ 4 till upptäckte vi när vi testade att resa det. Man kan till och med stå raklång i det! Real nice!

Igår tvättade jag i princip alla kläder jag äger så nu blir det urval, dock är jag dålig på det. Man kan ju behöva det... och det.. och det där också!

Kings of Leon
The Killers
Franz Ferdinand
Fibes Oh Fibes
Peter Bjorn and John
White Lies
Regina Spektor
Dead by April
Anna Ternheim
Adiam Dymott
Thåström


Peppad och taggad! :D

Arbetarbiet

Så härligt att kunna sova ut länge på morgonen, jag är verkligen inte en morgonmänniska egentligen. Igår arbetade 12 timmar, det är nog det längsta jag jobba under en dag. Först arbetade jag 6.00 till 9.00 sedan hade jag paus till 17.00 och arbetade till 2. Var väldigt trött och jag slocknade som ett ljus när jag kom hem.

Nu är det snart dags för arbete igen, denna kväll börjar jag 18 och slutar nog kring 2 igen.

Det är i alla fall inte lång tid kvar till Hultsfred nu, bara någon dag kvar till vi börjar köra mor södra Sverige! Ska bli superkul att se The Killers, Kings of Leon, White Lies och många fler! Har handlat in lite viktiga saker och kollat upp var mina gummistövlar hade gömt sig. I morgon blir det att tvätta kläder och packa lite smått! =)

Den andra juli

Ännu en arbetsdag avklarad och är jättetrött så det blir nog att lägga sig strax efter nio för att ladda upp med sömn till imorgon för då ska jag jobba 6-9 och sedan från 18.00 till någongång på natten. Kanske kring 2.

Ikväll blir det att hämta ut pengar som jag fått av försäkringskassan via plusgiro, något jobbigt. Jag gillar verkligen inte kontanter men verkar inte finnas något val. Kul att släpa på så mycket pengar i kontanter.

Nåja ikväll blir det att se Harry Potter & de vises sten med Sanna & Annica =)

Underbart!

Okej är officiellt en super dålig bloggare just nu men vet inte.. har inte riktigt inspiration även om jag har för mig jättemycket.

Helgen som var gjorde jag slutdyken så nu är jag en certifierad dykare! Känns superbra! :D Och även om jag inte såg coola saker som blåsfiskar och skäldpaddor var det riktigt coolt att dyka i Luleå. Såg ju det häftiga vraket! :D

På första dyket stod jag helt klart för dramatiken då jag började blöda näsblod när jag skulle tömma masken på vatten. Själv märkte jag inget, då jag blundade för att inte tappa linserna. Instruktören såg dock det och signalerade att vi skulle upp till ytan och då fick jag veta det. Lite förvånad jag blev har inte blött näsblod sen... ja jag minns inte men då tror jag att det hade något att göra med en boll & min näsa, inte dykning. =P Det gick i alla fall över fort och sedan gick alltihopa bra!

Har också köpt en dator, min kära Macbook Pro, 13" med 2 GB RAm & 160 GB hårddisk. Dock kommer jag att byta ut RAM & hårddisk då det inte räcker till mig. Har tänkt byta ut det själv också, blir spännande!

Och nästa vecka blir det Hultsfred, ska bli urkul att se The Killers igen och massor med andra artister som jag inte sett tidigare som t.ex Kings of Leon! Det blir att köra minibuss ner och tålta. Ser inte riktigt framemot tältningen men det är billigt så får väl blir så helt enkelt!

Hur som helst nu ska jag ta och duscha och sen blir det nog snart dags för sängen för i veckan kommer jag nog ha arbetat 50 timmar! Tur det ändå, måste ju ha råd med allt jag får för mig att göra och handla!

RSS 2.0