Mysig kväll

Efter skolan tog slut klockan 16 åkte jag hem en liten stund för att sedan bege mig till min bror och hans lilla familj.
Jag passade på och gosade lite med söta Göta som börjar vara så stor. Fin är hon verkligen! <3

Vi åt fisksoppa och bröd till middag, när vi hade ätit klart satte vi oss i soffan och såg lite tv. Mys!

TelefonfobiSå efter att ha våndats rätt länge över att kanske måste ringa till en person angående en lägenhet på blocket tar jag mod till mig och ringer. Ingen svarar. Snacka om att arbeta upp sig i onödan!

Update

Ja nu var det ett tag sen sist! Vad har hänt då?
Jo jag har kommit in på en utbildning, nämligen Digital Bildbehandling på Fotoskolan STHLM, och jag trivs som fisken i vattnet!

Vi började med att ha en liten kickoff i Visby i två dagar, efter det var det mest väntan på att våra datorer skulle anlända (nyaste MacPro). Efter att de anlände har vi lärt oss att ställa bilder, dvs lägga kontrast utan att något parti i bilden blir utfrätt eller helt svart och även att ställa in färgen i bilder. Låter grundläggande men det är riktigt intressant.

Jag letade febrilt efter boende i Stockholm, det var inte särsilt lätt men till slut hittade jag ett rum i Hammarbyhöjden. Så nu bor jag inneboende med fyra katter och en 51 årig kvinna.

Imorgon blir det nog att gå på Fotografiska för att se deras nyaste utställning: Fashion! Måste äga att det är härligt att ha allt så nära nu när jag bor här i huvudstaden. Finns lite mer att göra helt enkelt.

RSS 2.0