Vårelden

I Kungsträdgården blommar träden fint och nu är det strax dags att åka tuff tuff tåg till Uppsala där Valborgsaftonen skall firas! Hoppas ni har en fin fin valborgs!

Tjing!


You Shall Not Pass!

Haha! :D HP+SoR= <3

 

Dessa hittades på denna sida


This is war


Denna vecka har jag lyssnat nästan uteslutande på Lone Wolfs album "The Devil and I" och på den är bland annat denna låt med. <3

Annars då? Jo jag har haft påsklov och varit uppe i norr där jag jag träffat familj och vänner. Mysigt minsann!
Idag har bestått av en joggingtur vid lunch, planering inför valborgs imorgon och lite krocketspel på aftonskvällen. Och jag har kommit fram till att jag inte är den mest talangfulla, men min boll gick i alla fall inte i bitar. Allt som allt en härlig dag! Nu ska det göras så roliga saker som att diska och packa lite!Livet har varit lite hektiskt

Vinterviken <3

Livet har varit lite hektiskt, förra veckan redigerade jag och min klass foton till ett projekt som heter Re:design. Det projektet går ut på att modestudenterna på skolan har designat om kläder som de fick från Röda korset som sedan fotograferna som går med oss fotograferade av det hela. Efter det var det våran tur att redigera och retuscha bilderna och det blev ganska intensivt ett tag. Två dagar i rad var jag på skolan i 11 timmar så det innebar att jag steg upp åkte till skolan, kom hem vid nio tiden, åt nåt litet och gick i säng. Inte mycket till liv man hade då inte!

Nu i veckan har det varit lugnare även om det blev lite stressigt genom att deadlinen för Re:design var i måndags och på tisdagen skulle vi visa bilder för Helena Savio. Tyvärr hann jag inte lägga mycket tid på det men jag tog mig ut på måndagen och lekte papparazzi så att jag hade något att ta med och det var skoj!

Men nu ska jag ta och göra mig klar. Jag ska åka lite norrut till Uppsala idag! :D

Jag avslutar med en bild jag tog med telefonen samma kväll som jag lekte papparazzi.


RSS 2.0