Vad jag roat mig med ikvällBildbehandlarna - modevärldens mest utskälldaLite intressant lördagslyssning där SR P1 Stil intervjuar Matilda och Jenny från La Machine

Na-na-na Batman!


Det är inte varje dag man träffar på Batman i tunnelbanan, men det är ju bra då kan man känna sig trygg!Kvällens efterrätt blev svenska jordgubbar doppade i choklad. Smak av sommar! Efter det fick det bli en powerwalk+ lite jogging vid Vinterviken. Superhärligt!

Äntligen

Hemsidan är fixad, jag råkade klanta mig igår så att den kraschade men nu efter lite hjälp från one.com så är den uppe igen. Tur att de har 24/7 chatt!

Idag har jag varit hos tandläkaren, jag fick bra betyg. Inga hål alls, så det blir först om två år jag blir kallad tillbaka. Super skönt att inte ha problem med tänderna alltså! Jag lägger in en bild på mitt leende, kom ihåg att det förlänger livet!


Satans verk

Det måste helt klart vara något ont som kretsar kring webdesign. Jag vill göra ett enkelt bildspel till
min hemsida www.lovisaolsson.com men det går inte att bläddra fram eller tillbaka.
Har försökt läsa mig till en lösning men jag fattar inget alls. Frustrationen är total! Kan inte någon plugga in ett usb i mitt huvud med information om webdesign så jag kan lösa detta? Alternativt göra designen åt mig?

Men nu är det fotbad och spikmatta som gäller innan det är sängdags.
Tjing!

Isigt

Foto: Heléne Grynfarb  Bildbehandling: Lovisa Olsson
Foto: Heléne Grynfarb
Bildbehandling: Lovisa Olsson

Idag har jag pysslat med en uppgift som vi fick tidigare i år men som jag inte gjort än för att jag var sjuk. Detta har jag åstadkommit på en dag, är rätt nöjd men det är nog lite småfix kvar. Tycker lite synd om sälen dock...

Ah, vilken härlig drop


Dubba Jonny - VIP Dubstep Tutorial


Sleepyhead

Ungefär så här pigg känner jag mig.

In progress

Så detta håller  jag på med just nu, maskar fram löv på en flaska. Rätt roligt ändå , men svårt att försöka få samma resultat som den original bilden som vi har som referens. Men ska göra mitt allra bästa! Klicka på bilden för att se referensbilden som vi i klassen försöker efterlikna. Det är den första bilden på sidan :)

Med en vy över mälarenHar de två senaste kvällarna upptäckt balkongen som finns i lägenheten. Den är riktigt trevlig! Jag har aldrig tidigare bott i en lägenhet med balkong så det är nog därför det tog ett tag för mig att "hitta" den.

Nu sitter jag och lyssnar på fin musik och funderar på att ta på lite mer kläder så jag kan sitta ute ett tag till medan kvällssolen går ner.

Instagram outtakes...typ :)Lite bilder från de senaste veckorna...iPhonen är min mest använda kamera atm. =]

RSS 2.0