RecapJag tog med mig chokladbollar till praktiken i onsdags och de var väldigt uppskattade, åts upp i ett nafs. Själv åt jag inte en enda, inte ens när jag bakade dem. Självplågeri. Igår var jag helt slut och låg i sängen hela kvällen. Det kan man behöva ibland.Idag tog jag en timmes promenad runt Trekanten vid Liljeholmen, kommer sakna det här stället så mycket. Om jag vill så går det ju faktiskt att åka tunnelbana dit, men det tar ju ett tag så får se om det blir så. Borde väl finnas promenadstråk vid Lappis också?Jag har även börjat packa inför flytten på tisdag så rummet ser lite ut som ett bombnedslag. Tur att jag inte har massvis med saker så att brorsan kan agera flytthjälp.

Heaven is a place on earth with you

Ibland hittar man låtar man älskar direkt och för mig är den här en sån <3

UppdateratNu har jag uppdaterat min hemsida lite med nya bilder och ny design, nu känner jag mig rätt nöjd med den faktiskt.
Och jag har inte behövt koda alls, vilket är mycket härligt för mig som är ganska borta i kodningsdjungeln!

Ärtorna och jag

Upp och hoppa! Idag är det dags för min tredje dag på Peas and Understanding där jag ha praktik fram till snön yr utan för fönstrena och tomten tittar förbi för att ge julklappar. Jag är nyfiken på vad jag ska få göra idag.

Do not settle

Steve Jobs var inte bara en fantastisk visionär, han var en riktigt bra talare också. Han säger många visa saker och jag tycker att ni ska se detta, ni kanske får er en tankeställare. När jag såg det här talet för ett tag sedan började jag gråta och för att citera en annan bloggare:
"Jag måste erkänna att jag blev överraskad själv över hur jag kände i morse. Jag hade inte trott att en person jag inte känner skulle röra mig på det viset. Att en företagsledares bortgång skulle drabba mig alls. Men så blev det."

Apple

Detta möttes jag av på tavlan i klassrummet i morse.
Skapad av Pontus

Trötter

God morgon världen!
Skulle egentligen gärna sova några timmar till, men ska man till skolan så ska man. Det är ju redovisning med Rétine som gäller och imorgon får vi information inför praktiken som ska börja på måndag.
Spännande, men konstigt att inte träffa klasskompisarna hela tiden.

Rétine

I veckan har vi workshop med Rétine och vi har hudretusch på schemat. Imorgon ska vi var klara med tre bilder som ska var utskriva som A3 och vara skitsnygga! Har erbetat på och det börjar vara rätt snyggt, är lite småfix imorgon och förhoppningsvis hinner jag göra bonusuppgiften också. :)

Idag var det kanelbullens dag och det firade jag med att äta tre st till middag. Var kanske inte bästa idén men orkade inte laga mat när jag kom hem. Det är tråkigt att laga mat bara till en själv!

RSS 2.0