usel på uppdatering

Det är jag minsann. Jag är riktigt usel på det just nu. Har som inte så mycket att berätta förutom att det har varit jul och snart ett nytt år. =)

Hoppas alla haft en bra jul och kommer få ett bra år 2009! :D

Välkommen hem =D


Linn är hemma från England!
Ska bli urkul att träffa henne efter fyra månader.
Välkommen hem till snön och mörkret! =)

Jag ser det snöar
Underbart med lite snö igen. Här uppe har det smält bort mkt och blivit ishalka men idag kom det äntligen mer snö.

Ännu en vit jul! :D 

Igår kom min bror hem  från huvudstaden och denna helg har spenderats med familjen och god mat.

Varför måste man ha rubrik?Idag har jag stannat hemma från jobbet igen, med idag går jag i alla fall inte lika mycket i back eftersom det inte är en karensdag. För att sysselsätta mig har jag slagit in alla paket och sörplat på varm oboy. Man kan ju hoppas att det varma gör gott för halsen.

Hoppas jag är frisk imorgon så jag kan fota den fina människan ovan. =)

Idag har jag också fotat mitt körkort för att kunna skicka det för att verifiera att jag inte är en fejkmänniska som bara låtsas köpa The Killers biljetter för 4 800 kr. =P

FotojobbTjing!
Uppdatering ingen, det var ett tag sen även denna gång. Jag har hunnit ha mitt första fotojobb och det nu är det bestämt!

Jag ska se The KILLERS i London den 23 februari!
Ska bli underbart! :D

Ta med en lampa och kamera till jobbet?

Imorgon har jag ett fotojobb tack vare min före detta klasskamrat Hilda. Jag ska ta kort på friskvård och det kommer bli två bilder som ska användas. Dock lär det vara rätt såligt ljsu där så jag har nästan tänkt ta med en lampa till jobbet...eller kanske köpa en. Det blir något att fudnera på.

Vet någon om man kan köpa lampor som inte är så varma utan mer "dagsljus"? Tror det kanske skulle fungera bättre. Och jag har också funderat på att ta med lite metallfolie och tejp för att klistra på kartong och använda som reflektorer.

Jag är nervös!

Tidig kväll

Hm, snacka om paus. Har inte skrivit på 1 vecka och 4 dagar. Jag har inte haft mycket att skriva och jag har inte orkat sitta vid datorn i någon längre stund. Jag som brukade sitta vid datorn mer än 4 timmar per dag. =P Fast det är nog bättre att jag inte gör det.

Livet fortsätter som vanligt, jag jobbar, sover, simmar och är med kompisarna. Ikväll blev det simmning och det känns bra, men jag borde skaffa en näsklämma eftersom jag inte har lärt mig att hålla andan under vatten utan att hålla för näsan.  Jag kan hur som helst konstatera att jag inte är lika snabb som de som träningsimmar men däremot är jag snabbare än de andra som motionsimmade idag, och nej det är inte gamla tanter jag pratar om.

Som vanligt var bubbelpoolen upptagen. Ge mig en till bubbelpool!!

Nu ska jag dra mig upp till rummet, krypa ner i sängen och se ett avsnitt Bones.

Sedan blir det god natt!

RSS 2.0