TjejkvällIkväll blir det tjejkväll med Sanna, Linnéa och Annica. Ska bli kul!
Vi ska göra ansiktsmasker, basta och se tjejfilmer (typ Bridget Jones). En härlig kväll helt enkelt. Men nu ska jag gå och göra lite fruktsallad!


Släck lamporna ikväll

Nu är det snart dags för Earth Hour, en timme då man ska släcka lamporna som en manifestation mot klimathotet.

Själv ska jag läsa en bok och tända levande ljus. Ska bli väldigt mysigt! =)

50-öringen ska bort


Bild: länk

Hejdå 50-öringen!

DN - "Den 30 september 2010 har femtioöringen dragit sin sista suck. I dag beslutade riksdagen att detta kopparmynt, som funnits sedan 1992, ska försvinna."

Så nu är det bestämt, hösten 2010 avskaffas vårat allra minsta mynt; 50-öringen. Själv tycker jag att det ska bli ganska härligt att bli av med den, nu finns det nästan inget som kostar 50 öre och personligen kommer jag nästan aldrig ihåg att använda dem när jag har dem i börsen.

Jag är då inte ensam som tycker att detta lilla mynt är överflödigt, tydligen tycker 2 av 3 att 50-öringen inte behövs längre.

Vad tycker du?

Dags att rycka upp sig kanske?

Nu har jag varit oändligt inaktiv, jag har inte gjort något här sen jag kom hem från London. Vilket var ungefär en månad sedan!! Men det har hänt rätt mycket sen dess som jag ska skriva om.

Nu har jag i alla fall blivit uppmuntrad av Linnéa att uppdatera och nu efter att ha gjort en ny design känner jag mig lite mer peppad på att skriva. Först vill jag bara visa nya och gamla designen!

detta är då den gamla designen, och ovan kan ni se den nya. =)


Vad tycks? Bättre eller kanske sämre?

Edit: Ska skriva om London också.. och vad jag har haft för mig den senaste månaden, fast i kort format ;) =)
  

RSS 2.0