Jobb?

Lek i photo booth =)

Idag när jag var på arbetsförmedlingen ringde ett dold nummer, jag lät det gå till röstbrevlådan eftersom jag jag satt och pratade med en handläggare. Vem var det som ringde? Jo en från ISS Luleå och nu har jag en arbetsintervju på fredag!

Tänk om jag får ett jobb i Luleå! Vad kul! Dock lite jobbigt att flytta igen, jag har ju inte ens packa upp klart än.
Fast jag ska väl inte ropa hej än, måste ju få jobbet först!

Vad nervös jag är!!

Kommer jag ta mig ur sängen imorgon?

Bilderna hittades här och här

Vilken träningsvärk jag har och kommer att få! Igår kväll var jag på poweryoga och idag har jag kännt av det i princip hela kroppen. Det lär inte bli bättre efter ikväll heller då jag var på pilates.

 

Jag känner redan av att jag kommer att ha ont, tror inte att det verkar lovande. Men bra träning är det i alla fall, ibland ville jag helst bara strunta i övningen och bara vila. Vad ont det gjorde!

 

Imorgon blir det nog en promenad, om jag tar mig upp det vill säga! ;)


De första snögubbarna

Snygga snögubbar eller hur? :P

Idag har mina underbara syskonbarn Sally och Sigge hälsat på, vi passade på att göra några snögubbar medan snön fortfarande ligger kvar.

Äntligen är min kläder där de ska vara i garderoben och snart ska jag och Linnéa fara och köpa 3 månaders träningskort! =)

Vinn 1500 kr att shoppa för på Junkyard på Lilys blogg!

Detta skulle jag köpa om jag vann de 1500 kr på Junkyard, en mysig och snygg tröja inför vintern, ett par snygga jeans och mina allra första converse skor! Har aldrig haft några innan och har länge velat ha ett par, men av någon underlig anledning har det aldrig blivit av. Men detta skulle väl vara det perfekta tillfället?

Om du vill vara med i tävlingen är det bara att gå in här för information om hur man ska göra. =)

Nu ska jag gå och se The Wrestler! Ha det bra! =D


Ett liv i lådor

Jaha, då är allt jag har i lådor i olika delar av huset. Jag har flyttat hem igen och det är rätt härligt med tv, microvågsugn och egen tvättmaskin! Men det känns trist att bo här igen, trivdes så bra (förutom med utbildningen =P).

Imorgon blir det att packa upp, handla mat och kanske nåt kul? =)


I rather dance than talk with you

Det känns så bra, har äntligen lite inspiration igen. Jag har fotat Carro idag och nu sitter jag och redigerar massor med bilder, äntligen känns det kul igen. Jag hoppas bara att det håller i sig! =)

Men nu tänkte jag visa upp någon av bilderna jag redigerat klart än så länge.


(500) Days of Summer

Någon annan än jag som vill se? =)


If my life is mine what shouldn't I do?

Dagens aktiviteter har varit väldigt få. Jag har varit och handlat lite frukt (med bil, glädjehopp) och ringt till Student bostadservice. Ska få tillbaka pengar på hyran eftersom hon ska hyra efter mig vill ha den så snart som möjligt! (vilket jag förstår då hon just nu bor hos kompisar)


Ikväll har det tittats på tv, ibland blir jag så glad av att titta på min dator. JA, jag är en nörd, jag vet!

my heart keeps beating like a hammer

Piggast på Hultsfred? xD

Just nu spelas Help, I'm Alive av Metric på repeat i min lägenhet. Jag hoppas att jag inte kommer att lyssna sönder den, men det verkar nästan som det är oundvikligt! ;) Sååå bra!

Idag har jag lämnat in papperet för studieavbrott, snart är jag tillbaka i hemstaden Skellefteå där nästan alla jag känner är borta. Vad ska jag göra tro? Blir väl att hälsa på i Umeå, Luleå, Sundsvall och Uppsala. Särskilt om jag inte får något jobb lär jag bli väldigt uttråkad.

Till roligare saker! Ikväll har jag och Linn vairt hos Sandra L och bakat alldeles för mycket! Vi tänkte att det var fler som skulle komma men det blev inte så. Så 92 daimkakor och en stor mississippi mud cake var mycket mer än vad vi orkade. För mig blev det 2 st daim och en bit av "ler kakan".

Nu måste jag iaf diska och packa eftersom jag ska hälsa på Sanna som hälsar på i Skellefteå i helgen! =)

Livet fortsätter även om du står stilla

Jahapp, ännu ett blogg inlägg. Och fortfarande lika inaktiv med bloggandet.. fast ska ger väl inte så mycket att skriva något om man inte känner att man har något att skriva. Idag har föräldrarna hälsat på innan de flög ner till Stockholm för att hälsa min storebror. Vi har packat ihop lite saker som tv-bänken (utan tv) och cd hyllan.

Vet inte riktigt hur jag känner inför att flytta hem igen. Det var varit härligt att ha ett alldeles eget ställe och kunna göra saker precis som man vill. Men samtidigt är det rätt härligt att bo hemma också... till exempel diskmaskin och egen tvättmaskin. xD Ska dock bli riktigt tråkigt att lämna Luleå, älskar folket och att vara här. Men det känns ju inte rätt med utbildningen så då ska man ju inte fortsätta låna pengar tycker jag.

Nej nu har jag skrivit av mig lite. Känns bra och nu avslutar jag med en ful-kul bild!


RSS 2.0