Photoshop IRL

Hittade denna video på Facebook genom Photoshops sida, visst vore det härligt att kunna använda photoshop så här? Tänk till exempel att måla om ett helt rum med bara några drag i datorn eller kopiera den där fina muggen som du tycker om. Gillas!

 


FinbesökDå var det helg ännu en gång och just denna helg är föräldrarna ner på besök. Så det ska bli en trevlig familjehelg helt enkelt. Även rätt passade att jag ska se Familjen på Medis imorgonkväll också. Supernice!

Och måndag då blir det skola från halv åtta på morgonen. Vi ska äta frukost och ha det trevligt och sedan ska vi ha studiecirkel. Efter det blir det att arbeta med uppgifterna som vi har fått tillbaka. Arbetsamt!

Hobby


Detta är vad som har blivit min lilla hobby sen i sommar, att göra egna armband. Det är riktigt roligt och inte alls svårt när man kommer igång! Jag använder vaxad nylontråd och pärlor från Åses Pyssel.

Pigg?

Kul helg, har knappt gott ut ur mitt rum. Igår kväll började det.

Jag höll på att städa och skulle dra bak sängen, men den lyckades fastna i min stortånagel på något sätt så att den och böjdes bak och började blöda. Sen en timme efter det fick jag superont i magen och det är först nu det börjar kännas som att det nästan är helt borta.

Förhoppningsvis är man tillbaka i form imorgon!


RSS 2.0