De första snögubbarna

Snygga snögubbar eller hur? :P

Idag har mina underbara syskonbarn Sally och Sigge hälsat på, vi passade på att göra några snögubbar medan snön fortfarande ligger kvar.

Äntligen är min kläder där de ska vara i garderoben och snart ska jag och Linnéa fara och köpa 3 månaders träningskort! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.

Vinn till dig själv eller varför inte till någon utav dina nära och kära.

Passar ju perfekt nu när det är snart jul också.Julklapp kanske?Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt och då är det bara radera den hära kommentaren om du vill :)Ha det bra//M

2009-10-26 @ 13:32:06
Postat av: Nathalie

Haha, åhw, jag vill också göra snögubbar :/ men nu är ju typ all snö borta :(Sv: Haha, ja, det är bara att prata med mig om smink :P det har som blivit att jag samlat på mig rätt mycket bara under det senaste året.Ja, precis. Det känns lite tråkigt att hoppa av, men man vill ju inte fortsätta någonting som man känner att man inte vill spendera tid och pengar på, kanske.Jag har sökt sjuksköterska här i Skellefteå och Umeå, så vi får se om jag kommer in någonstans :)Ja, absolut :D man får se till att träffa de som bor kvar här i schtaan. Men ändå skönt att "ha" bil :P jag förstår precis vad du menar.

2009-10-26 @ 21:10:19
URL: http://nathli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0