NY style

Jag tror att mina lår har blivit isbitar ikväll, att gå i strumpbyxor när det är ca 18 minusgrader är inte att rekommendera! Idag var jag på min första arbetsfest, eller comhemfest som det kallades. Kul var det, men ska bli härigt att sova!


Jag fixade en taxi ungefär som man gör i New York ikväll, jag hade försökt ringa efter taxi men de svarade aldirg så jag gick med några arbetskamrater en bit som var på väg hemåt. Just när vi skulle svänga in på gatan till en av dem ser jag en taxi komma, och jag tittar lite på den och den stannar då några i ska hoppa av. Så jag går fram och frågar var de ska, och gissa min tur de ska till samma område som mig. Så istället för att hoppas på att taxin ska svara mig och betala en taxi själv tog jag mig hem för 40 kr och en 5 minuters promenad.

Helt värt!

I could corrupt you

Någon mer som längtar efter fler True Blood avsnitt? Det gör jag i alla och jag tycker tt den här videon och låten är riktigt bra och passande till serien!

500 dagar av sommar

Bild hittades här

Som många andra har jag svepts med av de som sett den här filmen och älskar den. Storyn är bra men det är inte bara det utan helheten som gör den bra. Musiken är så bra och passande till filmen och jag tycker också att bildspråket (?) är riktigt vackert.

 

Nu sitter jag och lyssnar på soundtracket just innan det är dags att sova. Underbart! Lyssna på här!


Joyride

Vore inte helt fel att åka lite karusell kanske?

Ikväll har jag arbetat ett kvällspass för första gången, kändes väldigt underligt efter att jag slutade. Kändes som att det var dags för middag trots att klockan var nio på kvällen. I stället fick jag nybakade gramhamsscones när jag kom hem och det är inte fy skam!

Imorgon blir det att jobba för mitt andra jobb så då blir det att städa i åtta timmar! Roligt va?

Under ytan

 

Den här dagen har varit väldigt slapp, det enda jag egentligen gjort är att jag var till sjukgymnasten vid lunchtid. Mest bara för att kolla så att min sträckning jag hade är bra igen och det är den! Jag var nämligen så duktig att jag sträckte höftböjaren några dagar före jul så om jag gick på promenader eller tränade på något sätt som ansträngde den muskeln fick jag riktigt riktigt ont.

Man känner sig inte ung när man klagar över sin onda höft! ;)

Hur som helst, det andra jag gjort idag är att städa och fixa på mitt rum. Det har nog inte varit så här fint sen...länge. Orkade aldrig städa upp när jag flyttade hem från Luleå men nu börjar det likna något igen.

Jag hittade i alla fall mina böcker om dykning och blev jättesugen på att fara till något härligt land med varmt och turkost vatten och bara dyka och ligga på en strand någonstans. Låter inte helt fel eller hur? Vad kul det var att lära sig att dyka, det rekommenderar jag till alla!


Det går mot ljusare tider

En dålig mobilbild får inleda detta inlägg!

Äntligen börjar ljuset vara tillbaka här uppe igen, allting blir mycket roligare då. Visst känner man av att solen inte har varit så välbekant på ett tag. Idag när jag cyklade hem från jobbet log jag för mig själv när solen lyste på mitt ansikte. Det var vardagsglädje det!

Jag har för övrigt ett jobb nu, kanske inte det jag egentligen strävar efter men det kan nog hjälpa mig mot mitt mål. Mitt jobb går ut på att svara på Comhems kundservice, så idag har jag sagt "Hej, jag heter Lovisa vad kan jag hjälpa dig med?" ett antal gånger.  Jag är inne på min andra vecka då jag verkligen sitter och svarar i telefon och jag har  varit nervös inför varje dag. Men det börjar släppa lite eftersom jag lär mig allt mer. Det här ger mig erfarenheter i alla fall, jag gillar nämligen egentligen inte att prata i telefon särskilt mycket. Jag vet inte varför, men så är det.

Idag har varit en bra dag, trots att en kund jag pratade med inte var så glad var det många fler som var desto gladare så jag känner ändå att det går framåt.

Nu tror jag ska redigera lite bilder till min sista uppgift i Digital Bildbehandlingkursen. Börjar ju vara dags att vara klar nu! ;)

Hoppas ni haar en bra dag!

RSS 2.0