Alfaprint & Morgan Norman

Fotograf, Morgan, Norman, Morgan Norman

Det är riktigt roligt med studiebesök och gästföreläsningar, särskilt när de är så bra som idag! Vi började morgonen med att hälsa på tryckeriet Alfaprint och det var fascinerande, särskilt nere i tryckeriet med alla maskiner och annat spännande. Var intressant att höra hur de arbetar och vissa saker de gjort som förenklar flödet från bild till tryck.

Efter lunch har vi lyssnat på Morgan Norman, en riktigt bra fotograf, som pratade lite om sitt liv. Bland annat hur han kom in på fotografi och plåtningar han gjort. Han delade även med sig av tips och roliga anekdoter. Riktigt bra!

Och det lär nog inte bli sämre för snart är det dags för vernissage av grupp två i klassen. Det ska bli roligt att se deras bilder och rykten går att de kommer bjuda på kex, ost & vin! Vernissaget är på Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45 på våning 6 mellan klockan 17.00 till 19.00 men bilderna hänger kvar till nästa torsdag då det är min tur att ställa ut. Nervööst!

Mitt papper som jag beställde från Molanders har i allafall kommit så snart blir det att börja med första testprinten på rätt papper.

P.S Morgan är inte så allvarlig som han ser ut på bilden ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0