Update

Ja nu var det ett tag sen sist! Vad har hänt då?
Jo jag har kommit in på en utbildning, nämligen Digital Bildbehandling på Fotoskolan STHLM, och jag trivs som fisken i vattnet!

Vi började med att ha en liten kickoff i Visby i två dagar, efter det var det mest väntan på att våra datorer skulle anlända (nyaste MacPro). Efter att de anlände har vi lärt oss att ställa bilder, dvs lägga kontrast utan att något parti i bilden blir utfrätt eller helt svart och även att ställa in färgen i bilder. Låter grundläggande men det är riktigt intressant.

Jag letade febrilt efter boende i Stockholm, det var inte särsilt lätt men till slut hittade jag ett rum i Hammarbyhöjden. Så nu bor jag inneboende med fyra katter och en 51 årig kvinna.

Imorgon blir det nog att gå på Fotografiska för att se deras nyaste utställning: Fashion! Måste äga att det är härligt att ha allt så nära nu när jag bor här i huvudstaden. Finns lite mer att göra helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Lina Lindberg

Hej Lovisa!

Vad skoj att du uppdaterar din blogg! Jag hade som börjat undrat vad som blivit av dig! Och enligt bloggen låter ju allt väldigt bra med dig... Jag hoppas att du kommer att trivas bra i sthlm och hör av dig om du är hem till kära skellefteå någon gång!

2010-09-26 @ 10:58:11
URL: http://linalindberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0